Vakkennis

Stucadoorsbedrijf Te Wierike streeft altijd naar het maximaal haalbare eindresultaat. Alle diploma’s en garanties, nodig om een verantwoorde partner te kunnen zijn, zijn dan ook in huis. Daarnaast werken we alleen met de beste grondstoffen en materialen.

Ervaring telt

Stucadoorsbedrijf Te Wierike kan inmiddels terug kijken op ruim 25 jaar bestaan van een eigen bedrijf en 40 jaar ervaring in het vak. Het stucadoorsvak zit nu al 3 generaties in de familie, men kan dus teren op een flinke dosis ervaring en vakkennis waar u als klant van kunt profiteren.
Stucadoorsbedrijf Te Wierike staat bekend om de fijne en nauwkeurige afwerking. Ook tijdens de werkzaamheden wordt er schoon en netjes gewerkt. Door zo veel mogelijk af te plakken, en te bedekken met stucloper wordt voorkomen dat er onnodig vervuiling optreedt. Te Wierike kan dan ook terug kijken op een lange lijst met tevreden klanten.

9% Regeling

Al vanaf 1 januari 2000 is het B.T.W. tarief voor stucwerk verlaagd naar 9%. Dit geldt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van uw huur- of koophuis. Deze maatregel kan u dus een aanzienlijk voordeel opleveren!
Daar is met ingang van 15 september 2009, een aanvullende regeling bijgekomen. Namelijk dat dit tarief niet langer geldt voor woningen ouder dan 15 jaar, maar nu ook voor alle woningen ouder dan 2 jaar! Heeft u dus slechts enkele jaren geleden uw huis laten bouwen, dan ook komt u nu in aanmerking voor dit gunstige B.T.W. tarief.
Bij stucwerk gaat het om het verwerken, aanbrengen en afwerken van een systeem van stuclagen, inclusief de voorbereiding zoals voorstrijken en opruwen.
Voor de berekening van de ouderdom van de woning is de begindatum van het bouwjaar bepalend. In alle gevallen dient de opdrachtgever een ouderdomsverklaring te ondertekenen. Deze verklaring moet bewijzen dat de woning 2 jaar of ouder is.